Europa Conference League

Επεισόδια έξω από το «Βελοντρόμ»: Ξύλο, δακρυγόνα και κυνηγητό!

Νέος… κύκλος επεισοδίων στη Μασσαλία, λίγη ώρα πριν την έναρξη (22:00) του αγώνα ανάμεσα σε Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ, αυτήν τη φορά έξω από το «Βελοντρόμ», με ξύλο, δακρυγόνα και κυνηγητό!

Η κατάσταση στη Μασσαλία και ενώ πλησιάζει η ώρα της σέντρας (22:00) στο παιχνίδι της Μαρσέιγ με τον ΠΑΟΚ, παραμένει τεταμένη.

Σύμφωνα με τις αναφορές από τη Γαλλία, έχουμε νέο… κύκλο σοβαρών επεισοδίων, αυτήν τη φορά έξω από το «Βελοντρόμ», με ξύλο, δακρυγόνα και κυνηγητό! Yπάρχουν, αναφέρει η γαλλική τηλεόραση, επεισόδια ανάμεσα σε μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ, που προσεγγίζουν το γήπεδο για το ματς με τη Μαρσέιγ και Γάλλους αστυνομικούς, που κάνουν εκτεταμένη χρήση χημικών.

Τα βίντεο, που κυκλοφορούν στο Twitter, είναι χαρακτηριστικά του… χαμού έξω από το γήπεδο, όπου θα διεξαχθεί η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στα προημιτελικά του Europa Conference League.










Εκπρόσωπος αστυνομικών: «Έξι τραυματίες στα επεισόδια με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, είναι τρομερό»!


Τα όσα θλιβερά συμβαίνουν από χθες (6/4) στη Μασσαλία, με τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομίας, είχαν, δυστυχώς και τραυματίες.

Ένας εκπρόσωπος των αστυνομικών, ο Ρούντι Μανά, μιλώντας στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFM, ανέφερε ότι συνολικά έξι αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε συμπλοκές, που έλαβαν χώρα στους δρόμους της πόλης. «Είναι τρομερό να κάνεις τέτοιους λογαριασμούς», ήταν μία από τις ατάκες του.

Η κατάσταση στη γαλλική πόλη ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ είναι τεταμένη, καθώς επεισόδια σημειώνονται από το βράδυ της Τετάρτης (6/4). Σύμφωνα με πληροφορίες, οπαδοί του ΠΑΟΚ συνεπλάκησαν με την αστυνομία, ενώ άγριο ξύλο έχει πέσει μεταξύ οπαδών ΠΑΟΚ-Παρτιζάν και ΑΕΚ-Μαρσέιγ!

Το μεσημέρι της Πέμπτης (7/4) η αστυνομία της Μασσαλίας έκανε λόγο για συλλήψεις δύο Ελλήνων, που συμμετείχαν στα επεισόδια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x